NL
Bel ons
Menu Sluit

Het is druk | Hoe kan jij de assistente helpen?

U heeft het vast wel gemerkt als u ons probeert te bellen. Het is erg druk aan de telefoon. Vooral op maandagochtend is het moeilijk om ons te bereiken. Er zijn veel mensen die onze hulp nodig hebben. Dat is niet erg, want daar zijn wij voor. Echter worden we ook vaak gebeld over zaken waarbij de huisarts helemaal niet betrokken hoeft te worden.

Als u de volgende keer een vraag hebt en u weet niet zeker of die aan de huisarts (of aan de assistente) moet worden gesteld, kijk dan even op deze site. Het scheelt waarschijnlijk een hoop telefoontjes, waardoor we beter te bereiken zijn voor mensen die echt een dokter nodig hebben. Het loont ook de moeite om uzelf af te vragen of u echt op maandag moet bellen of dat het kan wachten tot later in de week, wanneer het vaak rustiger is.

Tenslotte: bel voor 12.00 uur voor het maken van een afspraak, het opvragen van uitslagen of overleg met de assistente. Van 15.00 uur tot 17.00 uur zijn we alleen te bereiken voor zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Dat geldt niet alleen voor de telefoon, maar ook aan de balie kunnen we u dan niet te woord staan. Aan de balie maken wij vanaf heden geen afspraken meer.

Verder lezen?

Bekijk alle berichten

Contact
Inloggen patiëntenomgeving
Choose language
Dutch Dutch
English English
Polish Polish
Nieuw telefoonsysteem

Vanaf 20 juni maken wij gebruiken van een nieuw telefoonsysteem. Met dit systeem heeft u de keuze om niet te wachten tot de assistente u te woord kan staan maar om op een later tijdstip teruggebeld te worden door de assistente. Vanzelfsprekend kunt u er altijd voor kiezen in de wachtrij te blijven.

We hopen hiermee de bereikbaarheid van de praktijk te vergroten en de wachttijden in betere banen te kunnen leiden. Het zal voor iedereen een beetje wennen zijn. Voor u omdat u ineens op een andere manier in contact komt met de praktijk en ook voor de assistentes die zich deze manier van werken eigen moeten maken. Wij hopen op uw geduld en vooral op een verbeterende toegankelijkheid van onze huisartsenzorg voor u.

Sluiten