« terug naar vorige pagina

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

De huisarts houdt dagelijks spreekuur op afspraak.

Vanwege COVID-19 (Corona) kunt u alleen via MGN  en de App  afspraken maken als u geen Corona gerelateerde klachten heeft. 

Voor een afspraak belt u de praktijk, ‘s ochtends tot 12.30 uur. De assistente zal vragen naar de reden van uw contact. Dit is om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en urgentie van uw klachten. De assistente is daarvoor opgeleid. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Bel de assistente tijdig wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan.

Meer tijd

Indien u meerdere vragen heeft, een gesprek wilt of als u een afspraak wilt maken voor een kleine chirurgische ingreep, dient u dit bij de assistente aan te geven. Dit betekent soms dat er meer tijd nodig is. Zij kan hiermee rekening houden bij de planning van de agenda.

Huisbezoek

Op de praktijk hebben wij de beste faciliteiten voor lichamelijk onderzoek. Mocht u echter door de ernst van uw ziekte of hoge leeftijd niet naar de praktijk kunnen komen, dan komen wij naar u toe. Zo mogelijk belt u in de ochtend voor het aanvragen van een visite voor dezelfde dag.

Continuïteit

Wij vinden het belangrijk dat er continuïteit in onze dienstverlening aan u is. Wij streven er naar om de praktijk 5 dagen per week geopend te hebben, ook in de vakantieperiode. Daarom kan het voorkomen dat u een waarnemende huisarts treft.