Bel ons
Menu Sluit

Uw gezondheidszaken online regelen

Afspraken maken met uw huisarts

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts of apotheek te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

Medicijnen bestellen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt en bekijk of deze al klaar ligt in de apotheek. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar.
Deze service is niet beschikbaar in het weekend.

Online vragen stellen

Stel doordeweeks online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Uw medisch dossier inzien

Via MijnGezondheid.net is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in laboratoriumuitslagen, uw medicatieoverzicht en documenten (als verwijsbrieven).

Ook beschikbaar via de MedGemak app

MedGemak is de app om u te helpen bij het optimaal regelen van uw zorgzaken. Zo kunt u gemakkelijk uw herhaalmedicatie bestellen via uw smartphone of tablet en een afspraak maken bij uw huisarts. Download de MedGemak app in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).

Vragen en/of problemen?

Heeft u vragen of ervaart u problemen met MijnGezondheid.net of de app MedGemak? Op de website van MijnGezondheid.net zijn de antwoorden op veelgestelde vragen en verschillende instructievideo’s te vinden. Bekijk onder andere hoe u notificaties ontvangt en waar u labuitslagen en uw medische dossier kan vinden.


Contact
Inloggen patiëntenomgeving