« terug naar vorige pagina

Wandelen in Aalsmeer

Wandelen in Aalsmeer

Atletiekvereniging Aalsmeer AVA heeft op dinsdagavond een wandelgroep. Onder leiding van wandelsport-instructeur Jeroen Verouden en Marja van der Sluis wandelt u een mooie route.

Wandelen is een goede vorm van beweging, het is leuk en je geniet van het buiten zijn. Het is stress verlagend, er is weinig kans op blessures en het zorgt voor verbranding van lichaamsvet. Niets is makkelijker en samen is het nog meer genieten: even gezellig bijpraten met je wandelvrienden en je fysiek inspannen.

De wandelroutes worden uitgezet door een wandelsportinstructeur en voeren ons kris kras door Aalsmeer. Met de wandelgroep willen we het bewegen voor iedereen toegankelijk maken en tijdens de tocht doen we oefeningen en geven we adviezen. Iedereen is welkom.

Locatie en tijd:
De wandelingen starten om 19.30 uur vanaf de kantine van AVA, Sportlaan 43 te Aalsmeer, waar we ook eindigen (rond 20.30). De eerste wandeling is op dinsdag 12 september. Na de tocht is er gratis koffie of thee en tijd om even na te praten.
Kosten:
De eerste vier keer is deelname gratis om kennis te maken. Een wandellidmaatschap per jaar kost 65 euro (voor AVA leden is deelname gratis).
Aanmelden mag via e-mail: wandelen@avaalsmeer.nl of bel Jeroen Verouden voor meer informatie: 06-51230870