« terug naar vorige pagina

Contact met de praktijk

Wanneer elke seconde telt, belt u dan 112 !

Als er sprake is van SPOED bel 0297-327801 optie 1

Tijdens avond/nacht/weekend bel: 020-4562000 (huisartsenpost Amstelland)

 

Voor herhaal recepten belt u met uw eigen apotheek:

 

Contact met de assistente:

(voor bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak) de assistente is tussen 8.00-11.00 uur bereikaar. Tevens kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om online een afspraak te maken via deze website.

Als u een afspraak wilt maken vraagt de assistente altijd naar de reden van uw komst. Dit is om de tijd in te kunnen schatten wanneer en hoe lang u gezien moet worden.

 

Ophalen verwijsbrief/ labformulier:

Deze kunnen tussen 8.00-17.00 opgehaald worden bij de assistente.

 

Telefonisch terugbel spreekuur van de huisarts:

Iedere werkdag is er een telefonisch terugbel spreekuur. Als u uw huisarts telefonisch wilt spreken over een uitslag of voor een advies, belt u dan eerst met de assistente tussen 8.00-11.00 uur. Vaak kan zij uw vraag beantwoorden. Is dit niet het geval dan noteert zij uw telefoonnummer en spreekt met u af hoe laat uw huisarts u terugbelt. U kunt ook zelf via mijngezondheid.net een e-consult aanvragen bij uw huisarts en uw bloeduitslagen bekijken.

 

In de avond en tijdens het weekend:

Door de week kunt u alleen in spoedeisende gevallen vanaf 17.00 tot 8.00 uur contact op nemen met de huisartsenpost.
Zaterdag en zondag kunt u 24 uur per dag de huisartsenpost bellen. De huisartsenpost is er alleen voor spoedeisende zaken, die niet tot maandag 8.00 uur kunnen wachten.

Telefoonnummer: 020-4562000

Ziekenhuis Amstelland

Laan van de Helende Meesters 8

1186 AM  Amstelveen

www.huisartsenpost-amstelland.nl

 

Gebruik van Email

In de praktijk maken wij voor medische vragen en antwoorden geen gebruik van de Email. Reden hiervoor is dat wij de privacy niet kunnen waarborgen. U kunt via mijngezondheid.net een e-consult sturen naar uw huisarts voor niet dringende vragen. Uw huisarts zal u binnen 2 dagen een antwoord sturen.