« terug naar vorige pagina

Spoed en Contact met de praktijk

Wanneer elke seconde telt, belt u dan 112 !

Als er sprake is van SPOED bel 0297-327801 -> optie 1

Bij spoedeisende gevallen vanaf 17:00 tot 8:00 (avond/nacht) en in het weekend bel: 020-4562000 (huisartsenpost Amstelland)

www.huisartsenpost-amstelland.nl
Ziekenhuis Amstelland
Laan van de Helende Meesters 8
1186 AM  Amstelveen
(De huisartsenpost is er alleen voor spoedeisende zaken, die niet tot maandag 8.00 uur kunnen wachten!)

 

Contact met de assistente:

  • voor het maken van een afspraak: de assistente is tussen 8.00-10.30 uur bereikaar. Tevens kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om online een afspraak te maken via deze website. Als u een afspraak wilt maken vraagt de assistente altijd naar de reden van uw komst. Dit is om de tijd in te kunnen schatten wanneer en hoe lang u gezien moet worden.
  • voor het opvragen van uitslagen
    • Let op: Het duurt gemiddeld twee werkdagen voordat uitslagen bij ons bekend zijn.
    • U kunt uw uitslagen bekijken in uw dossier op mijngezondheid.net of via de Medgemak app. Wanneer de uitslag door ons ontvangen en beoordeeld is, plaatsen wij deze voorzien van een toelichting op MijnGezondheid.net. Zo kunt u de uitslag op uw gemak bekijken op een moment dat het u uitkomt. U krijgt een mail zodra de uitslag voor u klaar staat in MijnGezondheid.net.
  • Telefonische vragen aan de huisarts: Als u uw huisarts telefonisch wilt spreken over een uitslag of voor een advies, belt u dan eerst met de assistente tussen 8.00-10.30 uur. Vaak kan zij uw vraag beantwoorden. Is dit niet het geval dan noteert zij uw telefoonnummer en spreekt met u af hoe laat uw huisarts u terugbelt. U kunt ook zelf via mijngezondheid.net een e-consult aanvragen bij uw huisarts en uw bloeduitslagen bekijken.

 

Geen medische vragen/antwoorden via Email

In de praktijk maken wij voor medische vragen en antwoorden geen gebruik van de Email. Reden hiervoor is dat wij de privacy niet kunnen waarborgen. U kunt via mijngezondheid.net een e-consult sturen naar uw huisarts voor niet dringende vragen. Uw huisarts zal u binnen 2 dagen een antwoord sturen.

Voor herhaal recepten belt u met uw eigen apotheek: